http://re-dizain.blogspot.com/search/label/SAMLING

Kul att du hittat hit!

Välkommen till Re-dizain, en liten värld av retro skandinavisk design från 50-60-70-talet.
Jag är en kulturarvsvårdare och är ständigt på jakt efter nya föremål att forska om. Största intresseområde är tyg!
Ibland blir det tips om "gör själv" saker, loppisfynd och mängder tyg som väcker känslor och nostalgi.
Så glöm inte att följa re-dizain!!!
Lämna gärna kommentar på mina inlägg då hittar jag vägen till dig.


3 juli 2008

Fynd till båten, Balett ornamin servis, design Stig Lindberg


Samma dag vi hittade vår snipa Skilsö 23 såg jag denna underbara ornaminservisen på tradera. Vilket sammanträffande!!! Jag önskade den och så fick den också :-) Vilken lycka, kan du bara ana!
Vist är dom underbara! Skall ta bättre bild så fort jag hinner, denna är tagen av säljaren. Man ser ju inte den cerica färgen som är så fin ihop med den röda!
För tillfälle håller jag på med att planera inredningen och syr gardiner till båten och det är därför det inte blir så mycket annat här på bloggen. På måndag skall vi ut till havet, det blir bara virknål för min del då :-) Spännande!
Och så naturligtvis kommer jag att använda min fina servis dagligen, delar av den i af.Glömde nästan ett annat fyd som jag måste bara visa...Hyllpapper , jag bara blev förälskad i det! Kolla bara och pst...jag vet att tjejen har kvar att antal meter som du har chansen att köpa här

5 kommentarer:

Skaparstigen sa...

Ja, den är ju verkligen hur fin som helst! Och hyllpappret var ju också fantastiskt.

Tusen tack för tidningen som kom fram igår. Ska kolla lite mer nån dag, men jag såg bland annat en klänning som såg rätt lätt ut vid fösta snabbläddringen.

Noa04 sa...

Vad kul att tidningen kom fram!
Modellerna såg inte svårt framställda ut...hoppas någon du gillar! Jag hör av mig efter semestern angående bläckfisken och berättar om jag lyckats eller ej.
Ha en underbar sommar !

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Hej, måste bara få bli lite avundsjuk på ditt Stig fynd! Jag hade den servisen på dagis på 70 talet. Har i min köksskåp ärvt en annan av hans serviser mina morföräldrar och den är jag sååå rädd om men njuter av den till vardags. Ska hålla ögonen öppna efter den fina du hittat ;-)/Karolina

s n o r k sa...

Åh så härligt! Här har jag hittat någon som verkar ha liknande smak som jag själv. Hit kommer jag att åptervända och läsa mer om dina härliga kreationer och fantastiska fynd! Du fåt gärna hälsa på mig också.
Linn

Tant Grön sa...

Men gudars skymning vilken tjusig servis och hyllpappret, kanoners!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin