http://re-dizain.blogspot.com/search/label/SAMLING

Kul att du hittat hit!

Välkommen till Re-dizain, en liten värld av retro skandinavisk design från 50-60-70-talet.
Jag är en kulturarvsvårdare och är ständigt på jakt efter nya föremål att forska om. Största intresseområde är tyg!
Ibland blir det tips om "gör själv" saker, loppisfynd och mängder tyg som väcker känslor och nostalgi.
Så glöm inte att följa re-dizain!!!
Lämna gärna kommentar på mina inlägg då hittar jag vägen till dig.


10 dec. 2009

Nostalgi prylarBrödrosten på bilden fyndade jag på en loppis för 25 kr...Det är en Nils Johan riddarmärkt och heter Rossi.. och jag är helt såld på den...Min Sigvard Bernadotte Modernum i oranget har förlorat mot denna och åker ut.
Gillar designen och tycker att det är mysigt med lite pyssel vid brödrosten. Man måste vända på brödskivorna ..och det man själv som bestämmer hur lite eller mycket dom skall rostas.
Cyklon vispen som syns på bilden använder jag ganska ofta, den är också jättecharmig tycker jag.. Mixern som syns på bilden har jag haft i ganska många år nu och den prylen har jag blivit så retad för av en gammal studentkamrat...Den har nämligen så många tillbehör så man fyller ett helt skåp med. En 70-tals assistent är det men jag använder enbart mixern...dom andra prylarna bara ligger i skåpet och tar plats..så en onödig pryl till; JA!!!

2 kommentarer:

Lotten sa...

Vilken cool brödrost! Ser lite farlig ut samtidigt....

Re-dizain sa...

Lotten: Om du bara visste hur nära sanningen du var:) Min käre man har bytt ut sladden till jordad annars hade jag fått utstående hårstrån vid användning:)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin