http://re-dizain.blogspot.com/search/label/SAMLING

Kul att du hittat hit!

Välkommen till Re-dizain, en liten värld av retro skandinavisk design från 50-60-70-talet.
Jag är en kulturarvsvårdare och är ständigt på jakt efter nya föremål att forska om. Största intresseområde är tyg!
Ibland blir det tips om "gör själv" saker, loppisfynd och mängder tyg som väcker känslor och nostalgi.
Så glöm inte att följa re-dizain!!!
Lämna gärna kommentar på mina inlägg då hittar jag vägen till dig.


30 nov. 2008

Traditionen adventsfrukost fortsätter

Många kastruller på spisen idag!
Det är så mysigt när alla nära och kära träffas vid frukostbordet...en gång om året i af. Grötfrukost med lite smått och gått kl 9:00. Vid 10 tiden så serveras det glögg. Idag blev det 3 olika sorter, 1 blåbers blossa, 1 choklad Lucia och en hemmagjord som vi fick av vänner förra året. Jag har altid tidigare köpt vanlig vinglögg blossa men i år testade jag lite annat. Och vet du vad jag tycker? Chokladglöggen är min favorit! Lite stark i början men rund och mjuk avslutningsvis. Testa du med!
PS...mina misstankar angående syateljén var riktiga...dörrarna till den var stängda då vi hade besök vilket är inte det vanliga här hemma (vi stänger aldrig några dörrar). Gissa varför :-) Jag trodde inte själv att jag hade så mycket tyg och sybehör! Och vilka wow upplevelsen jag gått igenom hihi...så mycket "bra ha" saker som jag gölmt av helt enkelt. Det är bara att konstatera att jag behöver några dagar till innan jag kan säga att jag är färdig här!

1 kommentar:

r e b e c k a sa...

Vilka fina grytor! Min mamma var på väg att slänga sin vita med tomtar på förra julen men jag övertalade henne att behålla den. Jäkla 40-talister till att ständigt rensa ut! ;)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin