http://re-dizain.blogspot.com/search/label/SAMLING

Kul att du hittat hit!

Välkommen till Re-dizain, en liten värld av retro skandinavisk design från 50-60-70-talet.
Jag är en kulturarvsvårdare och är ständigt på jakt efter nya föremål att forska om. Största intresseområde är tyg!
Ibland blir det tips om "gör själv" saker, loppisfynd och mängder tyg som väcker känslor och nostalgi.
Så glöm inte att följa re-dizain!!!
Lämna gärna kommentar på mina inlägg då hittar jag vägen till dig.


24 sep. 2008

Dessa fick min retro kompis, Lönborg och äppel fantastDessa skickade jag till Sara Förutom att hon är galen i Lönborg burkar och prylar så är hon kär i äppelmönster också! Det är jag med men inte lika hett som hon. Därför skickade jag henne dom fina kopparna och en vacker retro klännin. Tygerna som jag själv gillar så mycket fick hon bitar av. Jag tycker att detta är jättekul, känns så pirrigt i magen då jag öppnar eller packar paket. Nu är jag nyfiken på vad du tycker om våra paketbyten. Om du kunde ropa hem ett av dessa vilket skulle du vilja ha, det som jag fick eller det som Sara fick?

7 kommentarer:

Maria sa...

Så roligt att byta vackra prylar med varandra. Men det kräver förstås att ni båda har lika fina saker att ge varandra...vet faktiskt inte vilket paket jag skulle välja, båda var toppen!

Siri sa...

jeg tror jeg ville valgt det Sara fikk faktisk! epler er veldig fint i retroform :D smil og blomster!

Lotten sa...

Vilken kul grej! Ni fick ju båda två väldigt fina saker.... men jag hade nog valt äpplepaketet även om hjärtankopparna var fina de med ;-)

makiato sa...

Det var lika mycket av fina grejer i båda paketen tycker jag. Men det röda klöver-tyget är ju bara så fint.

kardemomme sa...

Jeg hadde aldri kunnet veleg tror jeg..Begge pakkene var fantastiske men det rosa og oransje stoffet som lå i pakken du sendte til Sara gikk rett inn i hjertet mitt!!!
Fargekombinasjonen rødt,rosa og oransje og stoffer i grønnfarger er mine yndlingsfarger..Kjenner hjertet slå når jeg ser sånne!!
Og både hjertekoppenen og eplekoppene var jo så fine, men hvis jeg skulle velge ut en kopp måtte det bli den grønne med gult hjerte på som du fikk av Sara..Kjempesøt!!!
Hele bloggen din er jo full av glade fristelser!! ha en fortsatt fin dag! Hilsen Kardemomme :)

Siri sa...

... forresten har jeg lånt ett av dine stoffer fra tyghyllan som bakgrunn på bloggen. Håper det er greit! Har til gjengjeld skrevet om hvor bra du er :D Og skal legge til deg i linklista mi også. Du er beroendeframkallende!

Smil og blomster

Johanna.B sa...

Va generöst av dig att ge bort så fina muggar! Dom va faktiskt riktigt fina. Härligt med de starka kontrasterande färgerna!

Kram
/Johanna

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin